viernes, 3 de junio de 2011

UN ESPAI PER FER REALITAT EL QUE VULGUIS!

Fa uns dies el Kubb de Sesoliveres es va convertir com per art de màgia i de mans amb sensibilitat i professionalitat, en un espai mexicà.Es va inaugurar el cicle "Cinekubb" una trobada gastronòmica i cinematogràfica on es van fusionar a la perfecció els ingredients i les connotacions màgiques de la pel·lícula mexicana Como agua para chocolate.
Els assistents, van gaudir d' un sopar a la fresca on no faltava de res: mole, nachos, frijoles i el plat que la protagonista de la pel·licula transforma en un element que emana sentiments...
La sala, ambientada com un chill out mexicà va acollir als assistents per veure aquest film ple de connotacions gastronòmiques i on la cuina juga un paper molt important...
Tota una experiència la recreació dels plats que desprès van ser el fil conductor d' una preciosa història d' amor i gastronomia.
El proper 13 de juliol, el kubb canviarà d' escenari i el transformarem en una haima àrab endinsant-nos en la gastronomia d' aquests païssos amb la projecció de la pel·lícula Cous Cous. 
No us perdeu aquestes sensacions... són úniques.

No hay comentarios: